Logen Camelot var torsdag d. 7/2 2019 vært ved et Oldærk møde.

Der var mødt 40 gæster frem fra ind og udland til denne hyggelige aften på Islandsvej.

Anledningen var Forlening af 3 Ringgradsbrødre til Oldærk graden.

Fra Logen Camelot stillede 6 brødre som garant for aftenens forløb i efterlogen.

Opgaven var at servicere gæsterne og sikre at alle fik både noget at spise og noget at drikke.

I køkkenet huserede bror Brian vanen tro og i baren og som serverings personale var bror Frede, bror Erik, bror Peter, bror Poul Erik og bror Ivan.

Et stærkt hold der i samarbejdets ånd fik aftenen til at glide på bedste vis.

Ud over at servicere gæsterne var der også tid til at hygge, spise en sild og få en god snak i køkkenet.

Det gav også lidt overskud til Camelots kasse, og det er helt sikkert en begivenhed vi roligt kan gentage. Det sociale samvær med egne brødre sådan en aften er en super god måde at være sammen på, og man lærer hinanden endnu bedre at kende.

Så en opfordring til alle Camelots brødre om at tage en tjans når chancen byder sig.

 

På brødrenes vegne

I enhed fred og harmoni

Mbh Ivan Bisp

 

Den 30.1.2019 var en stor dag i Logen camelot. Der var samlet gæster fra flere loger, for at hylde de 3 brødre som skulle optages i druidegraden.

Tusind tak kære brødre fordi i havde tid til at deltage i denne aften. Speciel tak til de brødre som gav en hånd med i cermonien.

Efter en dejlig aften med en flot optagelse, ventede der et veldækket bord med hvad der nu hører til.Vores kok havde som sædvanligt tryllet lidt med indholdet, og det smagte fantastisk.

Kære bror Ivan,Frede og Brian, et stort tillykke fra Camelot til jeres nye grad. Jeg håber at vi får rigtig mange gode timer sammmen.  

Skriver/Ole Kempf.

 

 

Vi havde en kort men effektiv aften, hvor vi ryddede op til kommende Sommer fest Søndag d. 24.6.

Da der havde været håndværkere ugen forinden, og de havde opsat gipsvægge, lignede logen noget der havde været udsat for et angreb hvor man havde kastet med fin "melpulver" overalt, det var rundt i hele huset, og alt ja alt var fuld af gipsstøv.

Nå men vi fik uddelt opgaverne og nogle ryddede op, andre fejede og de sidste flyttede rundt på borde og andet inventar, så det blev klar til på søndag.

Bror Kristian blev udnyttet med han fantasiske evner som uddannet industri maler, så han var selvskrevet til at spartle de nye vægge. Som i kan se på billederne, så var det alle aldersgrupper der gav en hånd med.

Dejlig aften og super at alle møder så positiv op med så langt køre. Tusind tak alle sammen.

Skriver/Logen Camelot.

        

Onsdag d. 16.1 2019.

Så har vi haft vores første rigtige Vatemøde i vores nye loge hus. Det var en dejlig oplevelse at se så mange brødre samlet, for at lige bruge 2-4- timer sammen og ønske hinanden godt Nytår og hvad der eller hører til. Vi var så heldige at en af vores brødre´s kone Paula som kommer fra Thailand, ville bruge sin fritid på at lave noget rigtig thai mad til os. Det smagte fantastisk, og var nok dæmpet lidt i smagen til danske ganer. Men alligevel en lilile smag af stærkt og sødt på samme tid. Tusind tak Paula, skal lyde fra os allesammen. Selve loge delen var fantastisk og man kan fornemme stemningen rundt i lokalet. Jeg sad og kiggede ud over min plads, og sad og tænkte på den tid hvor vi var i Stormgade ved de 2 søjler, hvor pladsen var noget mere trang. Hvilken luft vi nu havde rundt om vores dejlige effekter. Der var plads til alle brødre kunne slappe af også når de gik rundt, man skulle ikke passe på at gå ind i noget- Mega dejligt. Aftenen sluttede af med kaffe og en småkage og lidt snak om bror Birgers fødselsdag, som han så storslået har indbudt til. Jeg glæder mig allerede til at vi mødes igen, og næste gang vil der også være en del gæster udefra, som jeg er helt sikker på får en dejlig aften.

Hilsen Skriver i Logen 

Ole Kempf.

 

Det går fremad på Islandsvej 5 med ombygningen.

Tømre er færdig nu med at sætte gips vægge op, og er i gang med mont. af døre.

Elektrikeren har afmont. det meste i det tidligere server rum, og er i gang med at opdele lys i spisesal og Lunden. Vi brødre holder også lige græsset nede i en normal højde. :-)

           

Vi har 31 gæster og ingen medlemmer online