Kære Brødre.

jeg har sendt en mail rundt hvor i kan tilmelde jer til fælles madlavning og  lidt information omkring vores Mailsystem og Kalenderen på www.Camelot.dk

Det kan godt være at den IT mæssige del ikke er nødvendig, men det gælder i det store og hele om at vi bevarer fællesskabet og kan hygge med hinanden også når vi er lukket ned pga. af Covid 19. 

Der har i skrivende stund være run på tilmeldinger til den første aftenen, og det tog kun ca. 40 min så var den første aftenen besat, jeg er begyndt at booke ind på Onsdagen 14 dage efter altså d. 18.11.2020 til en  ny runde, og jeg er sikker på at den også nok skal blive fyldt op.

Det jeg mangler mest er de "nye" brødre meld jer nu til, så i kan lære os gamle at kende på en anden måde end lige det Druidiske, vi (syntes jeg selv) er en flok gamle mænd, der absolut sættet velvære høj, altså god mad og drikke samt hyggelige brødre at dele aftenen med. 

Den der med at sige jeg ikke har tid, det kan ikke passe for det er den samme aften hvor i alligevel skulle have været i logen. SÅ SEND EN MAIL OG FÅ JER MELDT TIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PS Det kan godt være jeg på et tidspunkt bliver træt af Dansk Bøf.

               

Men så laver vi bare Tarteletter (Høns i Asparges i stedet for, eller andet godt) :-)

 

Lige en vink med en vognstang fra Skriver/Ole kempf

                                                                                                                                                                                                                                           

 

           

Vi har 24 gæster og ingen medlemmer online