Onsdag d. 16.1 2019.

Så har vi haft vores første rigtige Vatemøde i vores nye loge hus. Det var en dejlig oplevelse at se så mange brødre samlet, for at lige bruge 2-4- timer sammen og ønske hinanden godt Nytår og hvad der eller hører til. Vi var så heldige at en af vores brødre´s kone Paula som kommer fra Thailand, ville bruge sin fritid på at lave noget rigtig thai mad til os. Det smagte fantastisk, og var nok dæmpet lidt i smagen til danske ganer. Men alligevel en lilile smag af stærkt og sødt på samme tid. Tusind tak Paula, skal lyde fra os allesammen. Selve loge delen var fantastisk og man kan fornemme stemningen rundt i lokalet. Jeg sad og kiggede ud over min plads, og sad og tænkte på den tid hvor vi var i Stormgade ved de 2 søjler, hvor pladsen var noget mere trang. Hvilken luft vi nu havde rundt om vores dejlige effekter. Der var plads til alle brødre kunne slappe af også når de gik rundt, man skulle ikke passe på at gå ind i noget- Mega dejligt. Aftenen sluttede af med kaffe og en småkage og lidt snak om bror Birgers fødselsdag, som han så storslået har indbudt til. Jeg glæder mig allerede til at vi mødes igen, og næste gang vil der også være en del gæster udefra, som jeg er helt sikker på får en dejlig aften.

Hilsen Skriver i Logen 

Ole Kempf.

 

Vi havde en kort men effektiv aften, hvor vi ryddede op til kommende Sommer fest Søndag d. 24.6.

Da der havde været håndværkere ugen forinden, og de havde opsat gipsvægge, lignede logen noget der havde været udsat for et angreb hvor man havde kastet med fin "melpulver" overalt, det var rundt i hele huset, og alt ja alt var fuld af gipsstøv.

Nå men vi fik uddelt opgaverne og nogle ryddede op, andre fejede og de sidste flyttede rundt på borde og andet inventar, så det blev klar til på søndag.

Bror Kristian blev udnyttet med han fantasiske evner som uddannet industri maler, så han var selvskrevet til at spartle de nye vægge. Som i kan se på billederne, så var det alle aldersgrupper der gav en hånd med.

Dejlig aften og super at alle møder så positiv op med så langt køre. Tusind tak alle sammen.

Skriver/Logen Camelot.

        

Vi havde aftalt at mødes kl 07.00 og en skulle medbringe rundstykker og div. pålæg. Alle brødre der mødte op var fuld af energi, og kunne næsten ikke vente med at komme igang med opgaverne. Der blev uddelt forskellig jobs, som hver især havde lyst til at arbejde med, der skulle laves et hul til et nyt dørparti,gulvtæppe skulle fjernes, et paar gipsvægge skulle nedtages og  en port til redskabskur skulle laves og opsættes, ukrudt og jord der havde begravet ristene ved vejen skulle frit graves igen, og der skulle ryddes op rundt omkring bygningen. Alt i alt gik det forrydende og søndag eftermiddag var alle opgaver løst helt og aldeles. Det var fantastisk.

Tusind tak kære brødre for den kæmpe indsats der blev ydet. 

Hermut Ottos billede.   

         Pause                         Der fin tænkes                      Nogle arbejder                  Andre støver :-)

 

Skriver i logen Camelot / Ole Kempf

(billeder er lånt af bror Hermut Otto.

Det går fremad på Islandsvej 5 med ombygningen.

Tømre er færdig nu med at sætte gips vægge op, og er i gang med mont. af døre.

Elektrikeren har afmont. det meste i det tidligere server rum, og er i gang med at opdele lys i spisesal og Lunden. Vi brødre holder også lige græsset nede i en normal højde. :-)

           

 

                                                                                                                                                                                                                                      24. 6.2018 kl 13.00

Festudvalget  inviterer til sammenkomst på

Islandsvej nr. 5   7100 Vejle.

Vi vil spille lidt forskellige sjove spil og spise lidt godt mad.

Der vil blive tændt op i grillen og lavet snobrød m. pølser sammen med børnene.

Børn og børnebørn er selvfølgelig meget velkommen.

Alt efter vejret, vil det foregå udendørs, men vi trækker ind i vores lokaler hvis det regner og finder på noget sjovt derinde (måske skatteleg J).

Medbring det gode humør samt familien. Prisen bliver 130 kr pr person for maden. (børnene er gratis). Drikkevarer kan købes.

      

 

 

Menu:     Grillet Glaseret skinke,Helstegt   Kalkunbryst,flødekartofler,kartoffelsalat,bernausesauce,pastasalt,Broccolisalat,brød og smør.

Vi spiser lidt tidligt af hensyn til børn og børnebørnene skal tidlig op næste dag.

Af hensyn til madbestilling, bedes i tilmelde ret hurtigt. Senest d.18.6. men helst hurtigst muligt.

Til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi har 7 gæster og ingen medlemmer online